No niin. Tässä näitä tulisi, ei missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, mutta numeroituna - jotta voin myöhemmin vaivattomasti tunnustaa rikkoneeni lupausta numero x. No, toivotaan ettei siihen tarvitse mennä...

1. EN TUPAKOI (olen ollut joskus satunnainen baaritupakoitsija, hyi minua, mutta viimevuoden lopulla aloin hoitaa tupakalla stressiäni aina välillä myös keskellä kirkasta arkipäivää joten parempi ottaa touhuun nollatoleranssi).

2. TARKKAILEN RAHANKÄYTTÖÄNI (hyvästi visa sun muut houkutukset ja rationaalisuutta peliin, kiitos!)

3. PALAUTAN KIRJASTOKIRJAT AJOISSA (poikkeuksena pakkotilanteet kun tentti on tulossa ja teoksesta liuta varauksia)

4. SYÖN TERVEELLISESTI (ruoka-aineeni ovat terveellisiä nytkin, ei siinä mitään, mutta monipuolisuudessa ja säännöllisyydessä olisi toivomisen varaa...)

5. LISÄÄN LIIKUNTAA (pahimmanlaatuinen kausiliikkuja kun olen)

6. JUOKSEN PUOLIMARATONIN (toukokuun city run voisi olla mahdollisuuteni)

7. KESKITYN TÄYSILLÄ OPISKELUUN (en jätä ainuttakaan kurssia kesken vain siksi ettei huvitakaan)

8. HANKIN VUOROKAUSIRYTMIN (miten, se onkin sitten asia erikseen... voisin aloittaa yrittämällä venyttää parin tunnin yöunet vaikka kolmeen... tässä joudun ehkä kääntymään lekureiden puoleen, kyseessä kun taitaa olla krooninen unettomuus mikä ei auta yhdenkään edellä mainitun tavoitteen saavuttamista)

9. EN JEMMAA TURHAA TAVARAA PAHAN PÄIVÄN VARALLE (olen toivoton hamstraaja; tätähän saattaa tarvita joskus hamassa tulevaisuudessa... not!)

10. HANKIN VATSALIHAKSET (minulla on joskus ollut näkyvä sikspäkki - muuallakin kuin jääkaapissa - ja se olisi ihan helppo saada takaisin koska masuni päällä ei kaikesta laiskuudestani huolimatta majaile ylimääräistä kerrostumaa :)